lauantai 29. joulukuuta 2012

Dermosil Dermonature Puhdistusvaahto kasvoille ja Kasvovesi Neroli


Alkukuusta kirjoittelinkin Dermosil-tilauksestani, ja nyt olen ehtinyt kokeilla Dermonature-luonnonkosmetiikkasarjan putsaria ja kasvovettä, jotka tarjosivat sekä ihastusta että vihastusta. Ihastusta aiheuttavat ainakin pakkaukset, jotka ovat ihanan pirteät ja raikkaat ja sattuvat vielä lisäksi sopivan kylppärin sisustukseen kuin nenä päähän.


Puhdisvaahto kasvoille on miellyttävänoloinen pehmeä vaahtoputsari, joka pesee tehokkaasti - vähän liiankin tehokkaasti. Kasvot tuntuvat pesun jälkeen todella kiristäviltä ja kuivilta! Rasvoittuva ihoni kuivui todella nopeasti käytön aloittamisen  jälkeen ihan silminnähden, iho alkoi hilseillä ja näytti muutenkin kuivuneelta ja kiristyneeltä. Voiteet, primerit ja meikkivoiteet kirvelivät. Joulukuun kovat pakkaset yhdessä tämän putsarin kanssa olivat siis melkoisen katastrofaalinen yhdistelmä. En todellakaan voi suositella tätä tuotetta - itse siirsin sen pian käsienpesukäyttöön. INCIn löydät Dermosilin nettisivuilta, ehkäpä tässä on liian monta vahvaa, pesevää ainesosaa, ja taikapähkinä esimerkiksi on ihoa ärsyttävä. Sitä oli myös Weledan One-Step Cleanser & Tonerissa, joka myöskin tuntui liian tujulta aineelta.

Kasvovesi Neroli sitten taas on mukavampi tuote - tuoksu on aivan ihanan pirskahtelevan sitruunainen, muistuttaa todella paljon Spritea. Appelsiininkukkavesi onkin INCI-listan yläpäässä, lisäksi tässä on mm. mustaherukansiemenöljyä ja aloen lehtiuutetta. Tämä tuntuu virkistävältä ja hellävaraiselta, ja on ilo käyttää. Oikein piristävä tuttavuus!

Puhdistusvaahdon hinta on 6,80 e ja kasvoveden 4,90 e. Ecocert-sertifioudussa sarjassa on myös huulibalsami, deodorantti, kasvovoide, suihkugeeli, vartalomaito ja vanulappuja.

Hieman ristiriitaiset ovat siis olleet tähänastiset kokemukseni Dermosilistä, mitenkäs teillä?

Onneksi Dermoshopin sivuille voivat asiakkaat kirjoittaa käyttökokemuksia, joista on ehkä apua tuotteiden valinnassa.

4 kommenttia:

 1. Nuo uudet pakkaukset on kyllä kivan väriset! Ne vanhat ruskeat oli ihan kauheat :) Täytyykin kokeilla kasvovettä, se kuulostaa kivalta.

  Dermosililtä löytyy niin hyviä kuin huonoja tuotteita, mutta itselläni kokonaiskuva on kyllä selvästi positiivisen puolella, koska hinta-laatu-suhde on varsin mainio. Ei ne muutamat hudit niin haittaa.

  VastaaPoista
 2. Myy, en olekaan vanhoja nähnyt. Toivottavasti sinäkin tykkäät tuosta kasvovedesta :).

  Kiitos Dermosil-kommentistasi, ehkäpä minäkin koitan etsiä sieltä niitä helmiä! Paljoa ei tosiaan köyhdy..

  VastaaPoista
 3. Miulla on aika samantapainen kokemus Dermosilin puhdistusvaahdosta, mutta miun kokeilemani oli se E-vitamiini-sarjan versio (vaaleanpunainen pullo siis). Kuivatti kasvoja ja aiheutti sellaisia kovia, ihonalaisia finnejä, joten lopetin käytön kyllä aika lyhyeen. Äitini tosin on ihastunut tuohon ja käyttää ahkerasti, joten pullo pääsi parempaan kotiin...

  - Pihlaja

  VastaaPoista
 4. Pihlaja, hui nuo finnit kuulostavat pahalta! Itse olen saanut tuollaisia kerran Couleur Caramelin mineraalipohjasta, ei kiva :(.
  Tuolla Dermosilin sivuillakin kyllä oli samansuuntaisia kokemuksia tästä putsarista, olisi pitänyt lukea ne kaikki..

  VastaaPoista