tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun LivBox

Klikkaamalla kuva isommaksi


Suomalaiset kosmetiikkaintoilijat ehtivätkin kaipailla näitä mm. Ruotsissa ilmestyvän GlossyBoxin tapaisia tilattavia kuukausibokseja, kunnes Sanoma News ja Liv-kanava sellaisen sitten vihdoin lanseerasivat Suomeenkin nimellä LivBox. Marraskuun boxi lähetettiin ilmeisesti pr-meiningillä esim. joillekin bloggaajille, ja nopeimmat ehtivät saada pyytämänsä kutsun sähköpostiin ja saada LivBox-tilauksensa alkamaan näin heti joulukuusta. Suoraan ei näköjään vieläkään siis pysty tilaamaan, vaan ensin on odoteltava kutsua. Hintaa laatikolla on 13,90, ja sen luvataan sisältävän 4-6 tuotetta; "trendejä, uutuuksia, klassikoita".

Joulukuun LivBoxiin on valikoinut tuotteet Mariela Sarkima. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, etten aivan kiljahdellut riemusta, kun käärin laatikon sisällön esiin. Onneksi joulu on tulossa, ja osan tuotteista voi sujauttaa lahjapaketteihin.

Esimerkiksi luonnonkosmetiikkamerkki Dr. Hausckan klassikkotuote, Ruusuvoide taitaa lähteä kosmetiikasta innostuneelle tädilleni. Voide on suunnattu kuivalle iholle, ja pakkauksen mukaan sen luvataan tuovan helpotusta punoitukseen ja läikkiin kasvoilla. Minunkin rasvainen ihoni kuivuu näin talvella, mutta noita kreemejä on itselläni sen verran paljon kaapeissa, ettei tälle nyt ole tarvetta. Sinänsä olisi ollut mielenkiintoista testata tämä suosittu voide. Ruusuvoide on 30 millin tuubissa, eli ihan normaalikokoinen.

Kérastasen Cristalliste Lumière Liquide Serum -kiiltoseerumi hiuksille on sekin normaalikoko, 50 ml. Olen hieman laiska käyttämään erilaisia hiustuotteita, mutta näppärä pumppupullo varmaankin auttaa asia omalla kohdallani.

Sally Hansen Salon Effects -kynsitarroista oli jokin aika sitten juttua useammassakin kosmetiikkablogissa, tyyriihkön hinnan (ovh 11,20) takia en näitä ole innostunut testaamaan, mutta nytpä pääsen, vaikkei tuo ruutukuvioinen kuosi "Sweet Tart-an" nyt aivan ykkösvalinta olisi ollutkaan.

Sveitsiläistä apteekkimerkki Louis Widmeriä pääsen myös nyt kokeilemaan ensi kertaa! Tämä tuote kiinnostaa laatikon valikoimasta eniten, sillä Skin Appeal Peeling -kuorintageeli on suunnattu juuri omalle ihotyypilleni, sekaiholle sekä rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Pakkauskoko on 12 milliä.

Ihanaa, että mukana on myös tuoksu, vaikka Lancômen La Vie est belle onkin omaan makuuni aivan liian makea, mutta ilahdutan tällä söpöllä minipullolla mielelläni jotakuta sokerinnälkäisempää tuttavaani :). Tämä tuoksu onkin leijaillut viime aikoina tavaratalojen tuoksuosastoilla.

Hienoa, että osa tuotteista on tosiaan normaalikokoisia, hintaan nähden tilaus on minusta erittäin hyvä diili. Vaarana toki on, että laatikosta paljastuu ei-mieluisia tuotteita, mutta niin kuin totesin, niillähän voi aina yllättää jonkun ystävän tai sukulaisen. Siitäkin pidin, että merkit ovat erilaisia: on apteekki-, luonnon-, marketti- kuin selektiivistäkin kosmetiikka, toivottavasti jatkossakin. Hyvä idea on ottaa mukaan sekä klassikoita, että uutuuksia. Meikkituotteita jäin tällä kertaa kaipaamaan, mutta jospa niitä on tulevissa LivBoxeissa.

7 kommenttia:

 1. Harmi ettei sinuun iskenyt (: Itse kyllä kiljahtelin riemusta kun boksia tänään avasin. Kaikki oli ainakin minulle erittäin mieluista ja tulee käyttöön, mutta taidankin olla aika helppo miellyttää :D

  Itseä ei myöskään meikkituotteen puuttuminen haitannut. Tulin siihen tulokseen että onkin ihan kiva jos joka boksissa ei ole pakollista meikkituotetta, pakollista kynsituotetta jne vaan tuotteet tosiaan tulee ihan satunnaisesti. Haluan yllättyä! :D

  VastaaPoista
 2. Siis ei tämä pettymyskään ollut, mukavahan tällaista postia on saada. Käyttökelpoisia ja hyviä tuotteita varmasti kaikki :). Mutta ainoa, mitä alan nyt innolla kokeilla, on tuo kuorinta.

  Totta, toivottavasti laatikkojen sisällöt tulevat olemaan mahdollisimman monipuolisia!

  VastaaPoista
 3. Minäkään en kauheasti innostunut boxista. 3/5 tuotetta merkeiltä, jotka testaa eläimillä ja ei yhtään meikkituotetta, niin ei ihan nyt minun juttu ollut. Arvonsa puolesta tuo on toki loistava, mutta oikeastaan itseäni miellytti lähinnä tuo Dr. Hauschkan voide ja Luis Widmerin kuorinta, vaikka niistä vain kuorinta on omalle ihotyypilleni tarkoitettu.
  Hajuvesi ja hiusseerumi taitavat minun kohdalla lähteä eteenpäin. Kynsitarrat testaan mielenkiinnosta, vaikka en Sally Hansenia itse ostaisikaan.
  Marraskuun boxi olisi ollut huomattavasti enemmän makuuni, mutta toivotaan tammikuulta vähän parempaa :)

  VastaaPoista
 4. Marraskuun valinnat vaikuttavat tosiaan kiinnostavammilta. No, katsotaan, mitä tammikuussa tulee!

  VastaaPoista
 5. Minullekin tulee tuo boksi tammikuusta lähtien. Olisin kovasti kaivannut sitä ominaisuutta mikä bokseissa on jossain muissa maissa, että saa vähän määritellä ihotyyppiä yms. ja tuotteet kasataan sitten sen mukaan. Ei tulisi niin paljoa huteja :)

  Ja yyyyh Ruusuvoiteelle. Se haisee hirveälle.

  VastaaPoista
 6. Ideana tuollainen boksi on kyllä mielenkiintoinen ja hinta ei ole sinänsä paha, mutta onhan se sattumankauppaa, mitä sieltä luukusta sitten lopulta kolahtaa.

  Toisaalta, opiskelijana minulla ei olisi varaa tuohonkaan. ;)

  Itseäni tuoksu olisi voinut miellyttää. :)

  VastaaPoista
 7. Myy, tuo olisi hieno ominaisuus, voihan olla, että sellainen mahdollisuus tulee myöhemmin? Toivotaan niin.
  Dr. Hauschkoissa on persoonalliset tuoksut. Onneksi moni muu luonnonkosmetiikkasarja tuoksuu paljon paremmalle.

  Saraseeni, toisaalta homman juju on siinä yllätyksellisyydessä.
  Oli kyllä kiva, että mukana oli tuollainen söpö miniatyyripullo.

  VastaaPoista