torstai 13. joulukuuta 2012

Love les carottes!


Kirjoitin Honoré des Présin Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifioidusta tuoksusarjasta ensimmäisen kerran noin puolitoista vuotta sitten, jolloin nuuhkin sarjan kaikki tuoksut läpi Green Lips -verkkokaupasta tilaamistani näytteistä. Saman vuoden syksyllä kävin Nudgessa maahantuojan järjestämässä tuoksutastingissä, jossa tuoksuteltiin myös sarja läpi ja saatiin tietoa merkistä.

Ajan mittaan kaksi HdP-näytteistäni kuitenkin hupenivat tyhjiksi, ihana kesäniityn tuoksuinen EdT Bonte's Bloom ja EdP Love les carottes, joka on tuberoosaisen Vamp à NY:n ohella ollut merkin eniten huomiota saaneita tuoksuja ainakin Suomessa.

Porkkana taitaa todella olla yksi rakkaimpia hajuvesinuottejani, sillä Love les Carottesin lisäksi tuoksukaapistani löytyy vuoden 2011 versio Dior Hommesta, josta aistin varsinkin alussa hyvin samankaltaista porkkanaista iiristä lakritsisella vivahteella. Siinä on kuitenkin paljon muutakin meininkiä, siinä missä Love les Carottesin pääroolia vetää tietty selkeä porkkana. Comme des Garçons Series 3: Incense Zagorsk on minulle myös porkkanatuoksu. Se on kotoisen puinen ja suitsukkeinen, kohtelias, mutta tunnelmallinen arkituoksu.

Love les carottesissa rakastuin erityisesti multaiseen porkkanankuorentuoksuun, jota ei varmasti kovin monessa hajuvedessä vastaan tule. Monet luonnonkosmetiikan hajuvedet kärsivät lyhytkestoisuudesta, mutta HdP:n Eau de Parfumeissa ei tätä ongelmaa ole. Päivän mittaan Love les carottes pehmenee hieman vaniljaiseen suuntaan, joka tekee tästä niin viehättävän lempeän ja leppoisan tuoksun. Ihana vitamiiniruiske keskelle talven pimeyttä! Mukana mainitaan olevan myös appelsiinia, jota itse en tosin siinä aisti.

Honoré de Présit on luonut sitrustuoksu Nu Greeniä lukuunottamatta Olivia Giacobetti, joka on mm. monen L'Artisan Parfumeurin tuoksun takana.

Porkkanafanien kannattaa tsekata myös Serge Lutensin Iris Silver Mist ja Hermes Hiris.

Honoré des Présin jälleenmyyjät näet tästä. Itse tilasin pulloni Jolien verkkokaupasta, jonka palveluun olin tyytyväinen, tuote oli oikein kauniisti pakattu ja saapui nopeasti.

8 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa, mistä tuon Honoré des Présin tuoksujen näytteitä saisi tällä hetkellä tilattua? En ainakaan itse huomannut, että tuolla Joliessa tai Green Lipsissä olisi suoraan tilattavissa. Kiinnostavan kuuloisia tuoksuja olisi, mutta en kyllä tuon hintaista pulloa täysikokoisena osta ennen kuin olisin nuuskinut tuoksua ja jälleenmyyjiä ei Oulun alueella näyttänyt olevan.

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat aika arvokkaita juu :(. Kyllä tuolla Green lipsissä niitä näytteitä on, klikkaa Hajuvedet > Naiset. Sieltä löytyy viimeisenä Näytekoot. Mä voin kyllä myös lainata noita mitä mulla on jäljellä, jos haluat? Ja porkkanasta voin tehdä oman näytteen.

  VastaaPoista
 3. Ihan alkaa porkkanahammasta kolottaa, kun katsoo upeita kuvia!

  Hieno tuoksu, kiitos piristävistä kuvista kaamoksen keskellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä Viiru :) En tajua miten noista tuli noinkin siedettävät vaikka käytin salamaa.

   Poista
 4. Joo, ilmeisesti oon sokea kun en noita näytekokoja huomannut :) Minäpä tilaan varmaan pari tuoksua tuolta testiin niin ei tavi sun lainailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään muuten aluksi meinannut noita huomata, mutta onneksi niitä vielä on! Kivoja tuoksutteluhetkiä! Aika riittoisia tuommoiset pikkunäytteetkin ovat.

   Poista
 5. Minä olen hiljakseen harkinnut sitä Honore des Presin LOVE COCOa, kun kookoksen tuoksua nimenomaan rakastan.

  Joliessa olisi ollut Honore des Presin tuoksutteluiltakin viime viikolla. En olisi itsekään valitettavasti päässyt, mutta nytpä tiedän että pyydän sut mukaan seuraavalla kerralla jos haluat uudelleen lähteä. :)

  VastaaPoista
 6. Se on ihanan raikas kookos!

  Jolieen on ollut noita alennuskoodeja nyt silloin tällöin muutes..

  Mä huomasin tuon mahdollisuuden liian myöhään.. mutta mennään ihmeessä jos noita vielä tulee.


  VastaaPoista