sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Paistavat pannut


Jostain syystä minusta on hirmu mukava katsella näitä muiden kosmetiikkabloggareiden meikinkulutuspostauksia, ja tässäpä esittelen ensi kertaa omaa edistymistäni :D. Harvan puuterimaisen tuotteen kohdalla näin onkaan päässyt käymään, perinteisiä puutereita lukuunottamatta siis.

Lancômen matkapaletin vaalea, hohtava Ombre Absolue "F30" -luomiväri on kooltaan melko pikkuruinen ja näistä Tendre Voyagen väreistä monikäyttöisin, joten sen pannu on alkanut paistaa ensimmäisenä. Olen käyttänyt tätä kylmää helmiäissävyä siis silmän sisänurkassa, kulmaluulla, alaluomella, joskus koko luomella. Erityisen mukava se on yhdistettynä paletin roosansävyn päälle keskelle luomea. Lopputulos on niin raikas, pehmeä ja romanttinenkin.

Myös Tendre Voyagen huulikiillon läpi alkaa pannu jo pilkottaa.

Wet 'n Wildin Vanity -paletin vaaleat sävyt, sekä matta, että tuo enemmän kulunut kullanhohtoinen helmiäinen ovat aika varisevaa sorttia, ja jälkimmäisessä on ainakin siveltimellä levitettynä melko huono pigmentti, joten se kuluu minulla muita sävyjä paljon nopeampaan tahtiin. Kummatkin ovat erinomaisia sävyjä häivytykseen ja kulmaluulle. Mattavaalea taitaa olla identtinen solonappina myytävän, suositun "Bruleen" kanssa? Paljon kehuttua Vanitya ei ole enää valitettavasti saatavilla :(.

Beauty Without Crueltyn Mineral Satin Blusheria olen tainnut hehkuttaa jo kyllästymiseen asti, mutta suosikkiasema poskipunieni joukossa näkyy myös punan kulumisena. IHerbista tilaamani "Cranberry" -sävyinen poskipuna oli saapuessaan hieman murusina, mutta pressasin sen uudelleen kiinteään muotoon alkoholin avulla (You Tubesta löytyy lukuisia videoita opastukseksi, esim. tämä).

2 kommenttia:

  1. Onpa jännästi kulut poskipuna! Ei keskilommoa, vaan nurkkalommot :)

    VastaaPoista
  2. Juu, se pressaantui vähän epätasaisesti varmaan.

    VastaaPoista