lauantai 15. joulukuuta 2012

Rakas joulupukki..

Kuva


Vaikka tiedän, että tänä vuonna pukin pussi tulee olemaan meidän aikuisten osalta aika kevyt, ainahan näitä  haaveilulistoja saa laatia..

Sensaistin postattua Hullareilta löytämästään Philipsin Wake Up Light -herätysvalosta, on tuote jäänyt kaihertamaan mieltäni. Minulla on arkisin todella aikaiset herätykset, mutta olen enemmän illan virkku.. Ja ainainen torkuttaja. Ehkäpä tämä tepsisi siihen? Valo alkaa siis sarastaa puolta tuntia ennen heräämisaikaa ja pirinän sijaan vekottimesta kuuluu luonnonääniä. Radiossa tosin oli tästä sellaista juttua, että aamu-unisiin valo ei välttämättä tehoa, vaan muutenkin aamuvirkumpiin ehkä paremmin. Mieheni kuuluu näihin jälkimmäisiin, joten hänhän voisi sitten ottaa sen käyttöön, jos ei minun heräämisiini vaikuttaisi..

Sanomalehtitilaukset rokottavat kukkaroa aika ankarasti, joten esimerkiksi Hesarin tilaus olisi erittäin tervetullut. Meille riittäisi vaikkapa vain sunnuntai- tai viikonlopputilaus. Aina välillä tilailenkin lyhyitä jaksoja Hesaria tai paikallislehteä, sopivan tarjouksen sattuessa kohdalle. Erityisesti kaipaan laadukasta Kuukausiliitettä, joka kuuluu sunnuntaitilaukseen. Ja vuoden alustahan Hesari alkaa ilmestyä tabloid-kokoisena, joten äkkiä selatun Metron sijaan junassa voisi uppoutua Hesarin juttuihin.

En oikein tahdo raaskia käydä kampaajalla, kosmetologilla tai käsi- & jalkahoidoissa muuten kuin Viron matkoilla. Lahjakortti jollekin näistä olisi siis aivan ideaali lahja! Erityisesti Korresin kauneushoitolaa olisi mukava päästä testaamaan, piti jo synttärinä mennä, mutta se sitten jäi jostain syystä.

Monet tunnelmoivat joulun kirjalahjoilla ja kuinka niitä vetäydytään lukemaan joulunpyhiksi. No, minä olen harvoin saanut näitä ihania kovia paketteja, olisi ihana saada jokin itselle huolella valikoitu kirjalahja vihdoinkin näin melkein 3-kymppisenä :). Esimerkiksi Tieto-Finlandian ja Kanava-palkinnon napannut Elina Lappalaisen Syötäviksi kasvatetut kiinnostaisi kovasti.

Kosmetiikkapuolelta en varsinaisesti tarvitse ihmeitä, vartalokuorinta alkaa olla loppu. Voisin haluta uuden törpöllisen JOIKin ihanaa Grapefruit & Mandarin Body Scrub with White Sugar and Jojoba -vartalokuorintaa, tai vaikka kokeilla kotimaisen FLOW Kosmetiikan Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorintaa. Käyttämäni DermoNaturen Puhdistusvaahto on osoittautunut liian rajuksi talven kurittamalle hipiälleni, joten uusi kasvoputsari tulisi tarpeeseen.. Myös huulirasvaa kuluu tähän vuodenaikaan, olen tykännyt todella paljon Urtekramin mm. oliiviöljyä, mehiläisvahaa ja kaakaovoita sisältävästä Lip Butterista, joten kokeilisin mielelläni edelleen jotain luonnonkosmetiikan huulivoidetta.

Onko teidän toivelistallanne paljon kosmetiikkaa, entä mitä muuta?

4 kommenttia:

 1. Kosmetiikkaa ei taida hajuvesiä lukuunottamatta löytyä toivelistalta laisinkaan. Tai no, olisihan se aina kiva saada vaikka mitä, mutta oikeaan tarpeeseen en nyt oikein lahjaa keksi :)

  Mullekin kelpaisi lahjakortti kauneushoitolaan ihan todella hyvin! Iho on mennyt ihan älyttömäksi viime aikoina: kuivuutta, ihottumaa, kipeitä patteja... Argh :(

  VastaaPoista
 2. Elisa, mä en uskalla toivoa enää hajuvesiä, kun myyjät myy ihan mitä sattuu.. Tein kerran miehelle listan, ja aika lukutaidottomiksi osoittautuivat.

  Yllärit kelpaisivat kyllä minullekin :). Aika usein olen saanutkin The Body Shopin juttuja.

  Tähän vuodenaikaan olisi niin ihana päästä hoitolaan hemmoteltavaksi!

  VastaaPoista
 3. Toivon Joulupukilta lumikenkiä ja Shalimar EDP:tä. Ei ole naiseus ihan kokonaan hukassa :D

  VastaaPoista
 4. Syysviiru, nuo kelpaisivat kyllä minullekin :).

  VastaaPoista