torstai 27. joulukuuta 2012

Rentouttava joulunaika

Läheisten lisäksi nämä pitivät minulle jouluna seuraa..

Pahoittelut siitä, etten ehtinyt toivottaa teille hyviä jouluja, pysyttelin joulunpyhät melko etäällä tietokoneesta (mitä nyt älypuhelintä räpelsin..). Tänään koittikin sitten jo paluu arkeen. Mutta olihan rentouttavat viisi päivää, mitkä nämä tämän vuoden pitkät pyhät soivat! Hieman heiluttelimme pölynimuria, mutta muuten keskityimme rentoutumiseen: mahdottomaan syöpöttelyyn, löhöilyyn, jutusteluun, saunomiseen ja lueskeluun. Edes ulos ei tullut juuri nenänpäätä pistettyä.

Joulu meni siis ensin kotona, ja sitten siirryimme avomiehen vanhempien luo maalle oikein perinteistä sukujoulua viettämään. "Anoppi" rakastaa juhlien järjestämistä, sisustamista, ruoanlaittoa ja läheisistä huolehtimista, upea ihminen :). Mieheni suvussa on myös pieniä lapsia, joten joulupukkikin tuli piiitkästä aikaa tavattua, olipas se jännää..

Pukinkontista paljastui tänä vuonna lähinnä lasten paketteja, ja vaikka ensireaktioni oli pieni pettymys, olin lopulta itsekin tosi tyytyväinen tähän ratkaisuun. Lahjoja on tosi vaikea keksiä aikuisille, joilla on jo kaikkea. Aikuisten lahjat olivatkin enimmäkseen syötäviä ja aineettomia, kuten lahjakortteja yms., joten kenenkään nurkkiin ei päätynyt lisää turhaa rompetta.

Pukki oli tainnut käydä lukemassa toivelistaani, sillä sain kuin sainkin lahjakortin kauneushoitolaan! Kyseinen hoitola on kylpylän yhteydessä, joten voin joku kerta pitää oikein hemmottelupäivän itselleni. Myös The Body Shopin lahjakortti ilahdutti, sillä tarvitsen mm. uuden kasvoputsarin ja vartalokuorinnan. Taidan hilpaista aika pian tutkimaan kaupan valikoimia..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti