sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lumene Blueberry Kulmien Muotoilugeeli


Minulla on tapana merkata tuotteen avauskuukausi permanent-tussilla

Olisi pitänyt lukea omaa blogia tarkemmin :D. Maaliskuussa hehkutin korkkaamaani Make Up Storen Brow Set Fixiä, joka omien sanojeni mukaan oli ilo käyttää Lumenen Kulmien Muotoiluvahan jälkeen. Menin sitten taas ostamaan Lumenea, tällä kertaa uudehkoa kirkasta Blueberry Kulmien Muotoilugeeliä.

MUS Brow Set Fix on siis melko märkää geeliä, jota pakkaus "annostelee" kerrallaan melko runsaasti, ja kiinnittää kulmakynän piirrot sekä ohuet, haituvaiset kulmakarvani koko päiväksi paikoilleen. 

Lumenen Kulmien Muotoilugeelin annostelija jättää tuotetta harjaan melko niukasti, ja sormilla kokeilemalla aine tuntuu muistuttavan enemmän juoksevaa kasvoprimeria kuin tuota MUS:n geeliä. Kokeilin poistaa tuon liiankin säästäväisen annostelijan, mutta ainakin näin alkuvaiheessa geeliä pursuaa sitten aivan liikaakin.

Melko epäluotettavan kuvan antaa itsestään tämä Lumene siis, geeliä on hankala saada tarpeeksi kulmakarvoihin asti. Sormin tunnustelemalla en ainakaan tunne, että sitä olisi päätynyt kulmiin juuri ollenkaan. Karvat ovat päätyneet sojottamaan minne sattuu, jos käsi on sattunut niitä pyyhkäisemään :(. Toistaiseksi kulmakynän jälki on pysynyt kulmissani suht. koht. hyvin, mutten tiedä, onko kyse ollut enemmän tuurista vai kulmageelin aikaansaannoksista.  Ihoni on siis melko rasvoittuva, joten ilman hyvää kiinnittäjää kulmakynä häviää usein ainakin kulmien "siivistä" päivän mittaan. Siksi tarvitsisin luotettavan kulmageelin, vaikka kannankin kulmakynää varmuuden vuoksi käsilaukussa. 

Itse en muista pulittamaani hintaa, mutta pikaisen guuglettelun perusteella tämä kustantaa noin 7-8 euroa.

Mikä on teidän kulmavaha/geelisuosikkinne? (Kysyy hän, hieman oma lehmä ojassa..)

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään paljon mun Alverden kirkkaasta kulmakarvageelistä. En vaan ole ottanut selville saako Suomesta, ostin Saksasta omani.

  VastaaPoista
 2. Duvessa, kiitos vinkistä! Olenkin menossa keväällä Saksaan :)

  VastaaPoista
 3. Kryolanilla on edullinen kulmageeli, joka pitää kuin liima. Hinta taisi olla tota samaa luokkaa, mutta tökötti tarttuu kuin tauti. Siitä jää alkuun hiukan kosteannäköinen pinta, mutta kunhan kuivahtaa niin sipaiset harjalla läpi ja avot. :)

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Tota Alverdea ei saa Suomesta, itseasiassa se on saksalaisen dm-kemppariketjun oma luonnonkosmetiikkamerkki. Eli sitä saa Saksassakin vaan dm-kaupoista. :) On muuten pirun halpoja ja hyviä tuotteita!! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on samaa Lumenea käytössä, mutta kovin pitävä se ei ole munkaan mielestä. Ajattelin seuraavaksi kokeilla Laveran väritöntä kulma- ja ripsigeeliä, josko se olisi aavistuksen luotettavampi. Mulla on sama juttu, usein väri vähän katoaa kulmien siivistä päivän aikana. Eli jos löydät hyvän tuotteen sen ehkäisyyn niin vinkkaa ihmeessä :)

  VastaaPoista
 6. Petra, kiitos vinkistä!

  Marisa, pidänpä sitten silmät auki tuon dm-ketjun osalta! Kiitos vinkistä sinullekin!

  Juille, ok, eli samat on kokemukset sielläkin. Tuo MUS oli kyllä hyvää, sitä voin suositella! Mutta kiitos, että mainitsit Laverankin!

  VastaaPoista
 7. Mun suosikki on ollut pitkään NYXin kulmavaha :) Kerran kokeilin geeliä, mutta ei ollut oikein mun juttu. Vahat pitää ainakin mun villit kulmakarvat paikoillaan, koska muuten ne menevät päivän mittaan aina sikin sokin.

  VastaaPoista
 8. Kätsy Kissa, jee, lisää vinkkejä, kiitos!

  VastaaPoista
 9. Minun piti kommentoida tätä juttua jo aikaisemmin, mutta en vain ole ehtinyt... :)

  Eli KIITOS vinkistä, että nuo kulmavahat ja kulmageelit myös kiinnittävät kulmavärin. En ollut koskaan ajatellut sitä, olin vain luullut että niitä käytetään vain kulmakarvojen kiinnittämiseen paikalleen. :)

  VastaaPoista
 10. Pumpulipupu, niin minäkin ajattelin, mutta sitten käytännössä huomasin, että tosiaan se värikin pysyy paremmin paikoillaan.

  Ne läpinäkyvät kulmageeliputkilot on niiin huono idea, kun niistä tulee sitten kumminkin tosi roisin näköisiä ajan mittaan kun sitä väriä siihen kirkkaaseen geeliin :/

  VastaaPoista