keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Rimmel BB Cream


"It's a skin perfecting super makeup! 9 in 1 results: Primes, Moisturises, Minimises Pores, Conceals, Covers, Smoothes, Mattifies, Brightens and helps Protect."

Ollessani marketissa hipelöimässä meikkejä päätyi tämä Rimmelin BB Cream jossain mielenhäiriössä ostoskoriini. Näitä länsimaisia BB-voiteita on esitelty blogeissa ahkerasti, mutta omien havaintojeni mukaan Rimmelin versio on jäänyt vähemmälle huomiolle.. Ja ihan syystä.. Pakkaukseen painetuista lupauksista tämä täyttää mielestäni kaksi: kosteutusteho riittää ainakin omalle rasvoittuvalle iholleni (joka nyt ei muutenkaan kosteutusta kauheasti huuda) ja suojaa auringolta.

Sävyjä on kaksi: Light ja Medium, vaaleampi on omalle iholleni ihan sopiva, eli ei tämäkään sopine vaaleimmille kalkkilaivan kapteeneille. Sävy ei mielestäni erityisesti punerra tai kellerrä.

Koostumus on melko paksua, ja se on huomattavan vaikea saada levittymään tasaisesti ja sulautumaan ihoon. Kaipaan näiltä tuotteilta nopeutta ja helppoutta. Siinä missä meikkivoidetta saa joskus sutia melko tarkastikin iholle, jotta lopputulos olisi tasainen, odotan, että nämä BB-voiteet/sävyttävät päivävoiteet saisi levitettyä koko kasvoille muutamalla kädenliikkeellä. Tämä on toteutunutkin tähän asti kaikkien muiden tuotteiden kohdalla, mutta Rimmelin BB Creamin saa työstää todella huolellisesti, että se asettuu edes suht. koht. siedettävän näköiseksi.

Minulla on jonkin verran peitettävää: laajentuneita ihohuokosia ja pieniä punaisia näppyarpia. Näitä on tällä BB-voiteella hankala saada peitetyksi. Lopputulos ei ole muutenkaan erityisen kaunis tai luonnollinen, vaan tämä kuivuu luonnottoman puuteriseksi pakkeliksi, mutta jättää siis ihovirheet kuitenkin näkyviin. Erillinen peiteaine ja puuteri ovat siis todellakin tarpeen. Ja niitä tarvitsee myös päivän mittaan, sillä ei tämä ihoa kovin kauaa mattaisena pidä.

Hintaa BB Creamilla oli Citymarketissa muistaakseni reilut 11 euroa.

Eli mitähän käyttöä tälle nyt sitten keksisi? Ehkä tähän voi tarttua aurinkosuojan tarpeessa esim. ulkoilemaan lähtiessä, kun ulkonäöstä ei juuri tarvitse välittää.

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, juuri alkuviikosta tätä katselin Anttilassa tai vastaavassa ja mietin, kannattaisiko hankkia kokeiluun. Eipä enää tarvitse miettiä. :-)

  VastaaPoista
 2. Sara, hyvä jos postauksesta oli hyötyä :). Tietty tämä oli aivan täysin oma subjektiivinen kokemukseni tuotteesta.

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu, että jotenkin suurin osa noista bb-voiteista on ihan susia. Ainakin puheiden perusteella.

  VastaaPoista
 4. Rissa, joo, helmet tuntuvat olevan harvassa..

  VastaaPoista
 5. Mä jopa tosissaa aattelin että oon saanu jonku viallisen putkilon tota mömmöä. Piti oikee tulla googlettaa mitä muut on tästä voiteesta mieltä. pakkokai se on uskoa että tää on vaa näin uskomattoman huonoa. pitäs aina ottaa selvää ennen ku ostaa näköjää..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, niinpä.. mullakin on älypuhelin, niin oishan siellä kaupassa voinut nopeasti googlettaa.

  VastaaPoista