maanantai 30. tammikuuta 2017

e.l.f. Volumizing & Defining Mascara


e.l.f. on osoittautunut merkiksi, jolta löytyy niin hittejä kuin hutejakin.. Onneksi testailu ei tule kalliiksi. Tämäkin Volumizing & Defining Mascara maksaa esim. Pretty.fillä huikeat 6,95 €.


Yleensä ripsivärit ovat joko tuuheuttavia tai erottelevia, harvemmin luvataan molempia samassa paketissa :D. Tämän tyyppisiä harjoja on yleensä erottelevissa ripsareissa, tuuheuttavissa nähdään useammin "pulloharja"-mallisia. Itse preferoin näitä erottelevia, missä on juurikin lyhyet muovi/silikoniharjakset. Jostain syystä onnistun kuitenkin tällä harjalla sotkemaan usein yläluomet.. Massa on kyllä todella ohutta ja märkää, joten ihmekös tuo.


Ahkeralla kerrostamisella tällä mascaralla saa ihan arkeenkäypää jälkeä, itselläni ei tosin riitä kärsivällisyys ihan hirmuisen moneen kerrokseen. Kyllähän tämän nyt käyttelee loppuun, mutta toiste en osta. Se mikä tässä yllätti, että pysyy varisematta myös alaripsillä. Minulla on niin rasvoittuvat luomet, että alaripsillä on normiripsarien pysyvyys tavallisesti melko heikkoa.

e.lf. Cosmetics löytyy PETAn listalta (vaatii vain yrityksen oman lupauksen eläinkokeettomuudesta). Kaikki meikit ovat vegaanisia, mutta kaikki siveltimet eivät. Merkkiä myyvät suomessa esim. Koreina.com, Pretty.fi, Showstopper.fi, Yliopiston Apteekin verkkokauppa ja esim. jotkin ihan fyysisetkin apteekit. iHerbistäkin saa.

Oletteko te kokeilleet e.l.f.in mascaroita?

6 kommenttia:

 1. En ole, mascarat on varmaan vähiten testailemani alue, ihan siitä syytä, että 99% ei pysy, sitten käyttelen ne aina hampaita kiristellen loppuun niin, että laitan päälle Sensain 38 että edes vähän pysyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taasen ei toimi mikään silmämeikinpohjustusaine :(

   Poista
 2. En ole kokeillut e.l.f:n ripsivärejä, vaikka muutoin käytän monia merkin hyviksi toteamiani tuotteita. Ripsvärien suhteen olen ollut skeptisempi, joten en ole viitsinyt edes kokeilla. Harvoin mikään ripsiväri tekee sitä mitä lupaa, niin en ole halunnut uhrata niitä vaivaisia euroja e.l.f:n ripsiväriin, vaan käytän vähätkin eurot mieluiten niihin, jotka ovat jo osoittautuneet käytössä hyviksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. essencellä toisaalta on ilmeisesti ihan hyviä ripsareita, vaikka ovat vielä halvempia.

   Poista
 3. Elfin ripsarit ei ole tainnut missään saada kovin hyviä arvosteluja, joten niitä ei olekaan tullut testattua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mä jostakin lukenut Vegaanikosmetiikka-ryhmässä kehuja, muttei ole tullut otettua ylös suosituksia.

   Poista