lauantai 4. helmikuuta 2017

Tammikuun loppuneet


Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kaikki loppuneet purtilot mahtuvat yhteen kuvaan! Tosin, tein sen linjauksen, että jätin eläinkoestatukseltaan ja vegaanisuudeltaan epäselvät tuotteet tällä kertaa pois. Näitä tuotteita loppui seuraavasti:

 • Silmänympärysvoidetta 3 ml -näyte
 • Silmämeikinpoistoainetta 120 ml
 • Kynsilakanpoistoainetta 50 ml
 • Kynsilakkaa pullollinen eli 14 ml
 • Pieni tuoksunäyte
 • Huulirasvaa 4,5 g
 • Sävyttävää päivävoidetta 30 ml
 • Kasvovoidetta 15 ml

Lacto Linen Pesunestettä kului taas puolen litran pullo. Käsisaippuana käytin tällä kertaa. Lacto Line on kotimainen, kokonaan vegaaninen ja Leaping Bunny -sertifioitu merkki. 

Kiss My Facen Grapefruit & Bergamot -käsivoiteen arvioin kesällä. iHerbistä löytyi tämä tassurasva. Merkillä on Leaping Bunny. Käsivoide oli ihan kiva, mutta ehkä hieman liian kevyt makuuni. Imeytyi todella nopeasti.

Vegaaninen kulmakynä on Bottega Verdeltä, sävy Cappuccino. Tätä ostan jatkossakin lisää. Pidän koostumuksesta, joka ei ole liian kova, eikä liian pehmeä. Bottega Verden listan vegaanisista tuotteista näkee tästä. Leaping Bunny löytyy heiltäkin. 

Lushilta käytin loppuun Snowcake-saippuan*, joka oli muistaakseni vuoden 2015 joulukokoelmaa. Lushin saippuat kuluvat minulla aika nopeasti. Tämä oli kasviöljypohjainen, joten soveltui hyvin myös siveltimien pesuun. Lushilla on oma eläinkoepolitiikka, josta voi lukea tästä. Vegaaniset tuotteet on merkitty hyvin tuotesivuille. 

Sitku-pannuprojektin tiimoilta loppui Youngblood Mineral Foundation Sample "Toffee"*. Tämän tumman mineraalipohjanäytteen käytin aurinkopuuterina. Youngblood löyty PETAn listalta. Merkin vegaanisista tuotteista on hankalahko löytää tietoa, mutta ilmeisesti mineraalipohjat ovat kuitenkin vegaanisia. 

*Saatu blogin kautta.

Roskiin lensi taas kaksi homehtunutta meikkikynää, hyvin ikääntynyt silmämeikinpohjustusaine ja vanha valovoide. Varsinkaan silmien lähelle en halua laittaa vanhoja tuotteita.

edit. Vallan unohdin mainita kaksi pakkauksetonta loppunutta! Nämä olivat Lushin Sugar Scrub -vartalokuorinta (postaus) sekä Tiny Hands -käsivoidepala. Jälkimmäinen ei ole enää Lushin valikoimissa. 

8 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan just toi sama Bottega Verden kulmakynä,ja se on ihan huippu! Juuri mietinkin että pitää ostaa uusi kun se joskus sitten loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Mulla on nyt Alima Pure ja Lavera, kummatkin kuluvat tosi nopeasti. Ostan tuon BV:n sitten kun nuo loppuvat.

   Poista
 2. Lacto Line on minusta hyvin vähän arvostusta saanut merkki jolla on todella loistavia tuotteita! Mulla on just se kasvovesi käytössä, todella hellävarainen ja ihana. Tykkään myös kasvojen pesugeelistä joka on pienessä pumppupullossa, sitä voisi ostaakin lisää. Halpa ja hyvä sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkistä, en olekaan tuota putsaria kokeillut. Kasvovesi on kyllä kiva!

   Poista
 3. Pitää varmaan itse tarttua jossain vaiheessa Lacto Linen tuotteisiin, hinta/laatusuhde tuntuu olevan loistava ja mikä sen parempaa, että tuotteet ovat vegaanisia ja leaping bunnykin löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkavoide on minusta liian ohutta, mutta muita huonoja en ole kokeillut!

   Poista
 4. En tiedä onko teillä pieniä, mutta Lacto linen pesunestettä uskaltaa käyttää lapsillekin ja mieheni pesee kutiavan päänahkansa ja muutenkin itsensä päästä jalkoihin sillä. Vakkari meilläkin siis, viimeksi ostinkin suosiolla litran pullon :) Ja myös hyvä matkatuote, kun voi ottaa pelkkää tätä pikkupulloon korvaten monta kantamusta yhdellä iskulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, pitäisi itsekin käyttää sitä monipuolisemmin!

   Poista