Hinkulista

Hellinin haaveilu/muistilista..
 • Southern Comforts -tuoksut ja kuivashampoo

4 kommenttia:

 1. Moi! Jos olet 14.-15.4.2012 Turun suunnalla, yhden hinkulistasi tuotteista löydät Osmantuksen messuosastolta Naisday-messuilta, jotka järjestetään Turun messukeskuksessa ;) terv. Marjukka Osmantus oy:stä PS. Tästä seuraava tilaisuus napata Bandit tuoksukokoelmaan on syksyllä Kauneus 2012-messuilla Helsingissä!

  VastaaPoista
 2. Marjukka, voi hitsi, mielelläni olisin ostanut Banditin teiltä, mutta juuri satuin löytämään sen Amsterdamista. No, eiköhän teiltä niitä muitakin ihanuuksia löydy ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että löytyi, toivon mukaan pian löytyy myös täältä Suomesta (muutoinkin kuin messuilta). Tuoksukokoelmahan ei ole onneksi koskaan valmis :) Voisin kuvitella että jos Bandit iskee niin sitten iskee myös Parfum d'Empire ja Lorenzo Villoresi. Nuo tuoksutalot ovat tämän vuoden uusia tuttavuuksia meillä. Todella särmikkäitä tapauksia! Kauneus-messujen osastonro varmistui hiljattain, eli tervetuloa tuoksuttelemaan & fiilistelemään osastolle 2e59.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan ;). Parfum d'Empire on tuttu, eikä samplesetissä ollut yhtään pettymystä, laadukkaita kaikki tyynni! Villoresi taas on vielä mysteeri.

  Kiitoksia, viimeksikin osastonne oli messujen kohokohta.

  VastaaPoista